Over Chez-Vales

De klant staat bij ons centraal. U kunt bij ons terecht voor feesten, evenementen, bruiloften en nog veel meer!

over Chez-valez

Na jaren lange ervaring in de horeca is Chez-Vales gevestigd in het gemeenschapscentrum in Sint-Annaland. Eigenaresse Valesca Besseling heeft in Cadzand van 2013 tot 2017 haar eigen restaurant gehad. Hier deed ze letterlijk alles, van koken tot bedienen, maar ook administratieve bezigheden.

In 2019 werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en een nieuw avontuur. Valesca werd eigenaresse van Chez-Vales & de Wellevaete. Hier is ze uitbater van de kantine waar men na het sporten kan genieten van een hapje en een drankje.

Bij Chez-Vales kun je terecht voor vele specialiteiten. Denk hierbij aan buffetten. Dit kan zijn voor een compleet bedrijf of als kleinere groep. Er kunnen feesten georganiseerd worden zoals verjaardagen maar ook trouwerijen. Overal waar een catering bij hoort daar staan wij voor in. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een uitvaart.

Daarnaast organiseren we ook allerlei evenementen zoals een koningsdag feest, een oktoberfest en ga zo nog maar even door.

Kortom, in een klein stukje tekst kunnen we niet alles kwijt wat we allemaal doen. Vraag gerust naar al onze mogelijkheden, we staan voor alles in!

Contact

Neem contact op om de mogelijkeheden te bespreken. We denken graag met u mee!