Arrangementen​

In overleg met u organiseren we verschillende evenementen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Feesten & Partijen

Wilt u een verjaardag geven of een groter feest? Alles is bij ons mogelijk!

Een aantal mogelijkheden tijdens een verjaardag:
– Koffie met gebak
– Borrel
– Hapjes
– Buffetten koud/ warm

Bruiloften

De dag van uw leven om nooit meer te vergeten? Samen met u zullen we ervoor zorgen dat uw dag tot in de puntjes is verzorgd! Wij verzorgen zowel de locatie als eten en drinken. Het is uiteraard ook mogelijk om het knallend af te sluiten met een groot en onvergetelijk feest.

High Tea & High Beer/ Wine

Heel leuk als vrijgezellenfeestje, baby borrel of gewoon zomaar. Geniet met uw familie en/of vrienden van een volledig verzorgde high tea. Liever wat uitdagender? Probeer dan onze speciaal geselecteerde Bigh Beer of high Wine eens!

Workshops

Wilt u eens wat creativiteit ervaren? Neem dan contact met ons op voor de workshops die wij geven. Denk bijvoorbeeld aan een taarten workshop, we leren u hoe u de mooiste taarten kunt maken om van te smullen.

Kinderfeestje?

Ook dat is mogelijk een geweldig kinderfeestje. Of u neemt gebruik van een van onze zalen, of u combineert het met een heerlijk menu. Denk hierbij bijvoorbeeld aan frietjes of pannenkoeken.

Daghap

Heeft u geen zin om elke dag te koken? We bieden ook een daghap aan. U kunt mee eten met de dagelijkse kost. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op.